Nationaal Coach Congres

Op 13 december 2013 organiseren NLcoach en NOC*NSF het Nationaal Coach Congres. Het congres vindt plaats in het sportcentrum Landstede te Zwolle. Het congres start om 15.00 uur en eindigt om 21.15 uur.

 

3 Werelden - 1 principe?

Je rol als coach zal tijdens deze dag vanuit meerdere, grensoverschrijdende, invalshoeken worden belicht: Sport, Special Forces (krijgsmacht) en Dans. Sectoren waarin de coach onder grote druk opereert en een belangrijke rol vertolkt in gedragsbeïnvloeding en teambuilding op plaatsen waar grote prestaties worden verwacht. Tegen die achtergrond is voor deze dag gekozen voor een combinatie van actuele thema’s, topsprekers, theoretische en praktische workshops, show en entertainment. In dit op voorhand boeiende en interactieve programma, dat onder leiding staat van Tom van ’t Hek, wordt aan de hand van inleidingen van toptrainers en de actuele thema’s een voortdurende vertaalslag gemaakt naar de praktijk van de coach.

 

Aanwezigheid topcoaches

Nu al staat vast dat meer dan dertig topcoaches het congres met hun aanwezigheid en bijdragen opluisteren. Dat doen ze in het plenaire deel van de bijeenkomst maar ook tijdens het diner. Dat biedt iedere coach, op welk niveau ook actief, de mogelijkheid om in contact te komen met de absolute top van coachend Nederland. Nooit eerder was er zo’n prominente gelegenheid voor coaches om hun horizon in een rechtstreeks contact met de onbetwiste top van hun vakgebied te verbreden als bij dit Nationaal Coach Congres.

De volgende topcoaches hebben inmiddels toegezegd een bijdrage aan het congres te leveren:

 

Leo Beenhakker, Alex Pastoor, Gertjan Verbeek, Foppe de Haan, Robin van Galen, Paul van Ass, Joop Alberda, Charles van Commenee, Max Caldas, Jan Sjouke van den Bos, Marc Delissen, Cees Vervoorn, Paul Metz, Arnold Vanderlyde, Gido Vermeulen, Henk Gemser, Cor van der Geest Nico Rienks, Henk Kraaijenhof, Jochem Uytdehaage, Tjerk Bogtstra, Peter Blangé, Peter Murphy, Robert Eenhoorn, Toon Gerbrands, Marianne Timmer en Bart Veldkamp!

 

Klik hier voor meer informatie

 

Naar overzicht

Twitter Feed

Delen:
FacebookTwitter
  • Partners
  • NOC*NSF
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Kenniscentrum Sport
  • Rijksuniversiteit Groningen