Sportmedisch congres VSG

9e editie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres

Op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2013 vindt de 9e editie van het toonaangevende Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres plaats. De plaats waar onderzoekers, zorgverleners en andere professionals binnen de sportgezondheidszorg elkaar ontmoeten!

Ook dit jaar heeft het congres veel te bieden! Wat te denken van:

- interessante (internationale) keynote sprekers

- verdiepende parallelsessies 

- interactieve workshops
- netwerkplein voor ontmoetingen met bekende en nieuwe vakgenoten
- gegroepeerd rond diverse takken van sport
Een aantal zaken lichten we graag uitgebreid toe. Allereerst de uitdagende workshops, die na het succes van vorig jaar, wederom op vrijdag op het programma staan. Deze workshops informeren de deelnemers in kort tijdbestek over de stand van zaken rond een aantal kwetsuren.

Dan de keynotes. Wat te denken van Maria Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie, die vertelt over 20 jaar fysiologie onderzoek in Nijmegen. Daarnaast ook dit jaar een Zuid-Afrikaanse uitblinker in zijn eigen vakgebied: Malcolm Collins, Chief Specialist Scientist van de South African Medical Research Council en professor UCT/MRC Research Unit for Exercise Science and Sports Medicine (ESSM), Department of Human Biology, Faculty of Health Sciences, University of Cape Town. Hij vertelt u alles over genetics & sports.

Dit jaar hebben wij een aantrekkelijke prijsvoordeel voor de sportarts die samen met een sportfysiotherapeut uit dezelfde gemeente of regio naar het congres komt. U krijgt beide namelijk een forse korting op het deelnamebedrag!

 

Klik hier om u in te schrijven. 

 

Naar overzicht

Twitter Feed

Delen:
FacebookTwitter
  • Partners
  • NOC*NSF
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Kenniscentrum Sport
  • Rijksuniversiteit Groningen