TopsportTopics logo Alles over sport logo

Topsport Topics account activeren

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met verbeteringen aan de website van Topsport Topics. De komende tijd wordt er op de achtergrond nog een aantal aanpassingen gedaan waardoor de website niet altijd goed bereikbaar zal zijn. We zijn blij om te kunnen aankondigen dat de website deels een nieuw uiterlijk heeft gekregen en de functies zijn verbeterd.

Voor bestaande accounthouders

Let op:
Om gebruik te kunnen blijven maken van onze dienstverlening vragen we je om eenmalig opnieuw in te loggen volgens het onderstaande stappenplan. Nadat je jouw account hebt geactiveerd kun je onbeperkt gebruik blijven maken van alle specifiek ontwikkelde content van Topsport Topics.

  1. Ga naar deze link 
  2. Vul het e-mailadres of de gebruikersnaam in waarmee je bent geregistreerd als accounthouder van Topsport Topics
  3. Klik op de button Nieuw wachtwoord aanmaken
  4. Het systeem stuurt direct een mail (onderwerp: [Allesoversport.nl Sites] Wachtwoord resetten) naar je e-mailadres (Let op: de mail kan in je SPAM-box terecht komen)
  5. Klik op de link in de mail en stel een nieuw wachtwoord in op de balk Nieuw wachtwoord
  6. Klik op de button Nieuw wachtwoord aanmaken
  7. Als het wachtwoord geaccepteerd wordt staat er een scherm in beeld met: Je wachtwoord is opnieuw ingesteld
  8. Klik vervolgens op Inloggen en log in met je e-mailadres en je nieuw gekozen wachtwoord
  9. Hetzelfde scherm verschijnt nogmaals: Log nogmaals in met je e-mailadres en je nieuw gekozen wachtwoord
  10. Na inloggen verschijnt je gebruikersnaam in de menubalk en komt alle Vraag & Antwoord content op de homepage en bij de zoekresultaten.

Met je nieuwe account kunnen we je nog beter van dienst zijn. Nadat je bent ingelogd kun je alle Vragen & Antwoorden vinden die we hebben behandeld. Ook bieden we op de nieuwe website uitsluitend Topsport Topics content aan. Met de zoekfunctie en/of filtering kom je sneller bij de voor jou relevante content terecht.

Problemen met het activeren van je account? Stuur dan een mail naar info@topsporttopics.nl We helpen je graag op weg.

Veel succes op www.topsporttopics.nl

Team Topsport Topics

Nog geen accounthouder?

Topsport Topics beantwoordt vragen voor professionals vanuit de nationale topsport. Deze vragen kunnen over alles gaan wat direct of indirect met prestatieverbetering te maken heeft. Wil je gebruik maken van de dienstverlening van Topsport Topics en beschik je nog niet over een account? Laat je gegevens achter, we nemen zo snel mogelijk contact met je op